tisdag 10 juni 2008

mix it up

Jag är stolt över att jag hann bada förra helgen medans det fortfarande var maj och officiellt sett inte blivit sommar än! Jag. Lisa, Bengt och Sara åkte till Ganlet och stekte ett par timmar innan vi rev av en riktig sommarfest på kvällen. Tanken var att vi skulle åka ut till klipporna även dagen efter... Självklart blev inte fallet så....bakfylla... Det blev en gräsmatta i Kålltorp istället. Men sällkapet var trevligt =)

Jag fick fin färg och brände mig till och med lite. Tanken var att hålla brännan vid liv men jag inser såhär en dryg vecka senare att jag med största sannolikhet är blekast i stan. Så går det när man bara jobbar hela tiden. Usch vilken ångest. Kanske måste ta en tur till solarieöarna imorrn.

Ikväll smäller det för Sverige! Vi ska spöa de där grekerna och göra sovlaki av dem. (jag är nervös) Matchen ses på avenyn nånstans. Kom dit. Jag älskar sommarfotboll. Nu skall jag dock åka till jobbet och göra lite nytta innan kvällen. Längtar redan innan jag ens stämplat in på att klockan skall bli åtta.

Innan jag går vill jag dock skicka en hälsning till min underbara Anna.. Det var så skönt att träffa dig igår, precis som vi alltid säger så spelar det ingen roll hur lång tid det går emellan gångerna, det är ändå alltid lika lätt och naturligt. Jag tycker du skall satsa på det erbjudande du fått!! (för övrigt MÅSTE vi ses i sommar, annars e d skam)

Inga kommentarer: