fredag 23 januari 2009

Freeeeedagsfika

Jag formligen ÄLSKAR FREDAGAR!!

Inte bara för att det är veckans sista vardag och att det är legitimt att lämna jobbet lite tidigare, utan även för att detta är den enda dagen som bjuder på fredagsfika. Det är ju trots allt väldigt svårt att motivera en fredagsfika en tisdag om man bara ser till namnet då. Och skulle man då börja mynta nya benämningar som tisdagsbulle eller torsdagssnask så skulle situationen helt plötsligt urarta och arbetsplatsen börja likna den på Skellefteå Airport ;)

I Skell, som invånarna själva kallar sin älskade stad, så fikas det så till den mildaste grad att det inte räcker med ett fikabröd utan det skall gärna vara en buffé av sötsaker. De äldre medarbetarna visar tydliga tecken på att nöta ut ett par byxknappar om året, men inkubationstiden för den yngre generationen verkar vara lång för ännu är de alla smala.... Ja jisses bananer!

Hur som haver så har det i alla fall bjudits på fredagsfika på Landvetterkontoret idag, vilket jag helt och fullt tar äran för då det var jag som bjöd!

Önskar alla en underbar fredag oavsett om ni fått fika eller ej. Och må ni ha en riktigt skön helg!

Peace Love and Understandning!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bara för att bevisa motsatsen om SKELLEFTEÅ som vi kallar vår stad, så kommer det att endast bjudas på grönsaker och bubbelvatten när GBG är här... =)

Anonym sa...

Håll i hatten här var det dragit..