söndag 1 april 2007

Världsrekord

Fick bråttom, bråttom i morse. Min underbara morgonpromenad i solen tillsammans med mina bästisar Malin och Patti påfrån P3s morgonpass drog ut på tiden. Den 1,5 timma långa powerwalken gjorde mig 30 minuter försenad till frukostproceduren.


Mitt i stressen med att koka gröt, bre smör på mackan, brygga en espresso och packa väskan (EFFEKTIVISERING är mitt ledord), upptäckte jag mjölken var slut!!!!!!! Det är förbannat omöjligt att äta gröt utan mjölk, och dessutom hade jag tänkt förvandla det svarta kaffet till en cappucino - mjölk blev således ett måste! Snabbt, snabbt, på raska fötter till ICA. Flås. Summan av kardemumman blev en väldigt hastig frukost med varm, varm gröt som gjort ont, ont, på tungan och en positionering över vasken för att få ner det sista kaffet i strupen samtidigt som munkjackan krängdes på.




Trampa, trampa, trampa fort på pedalerna ända ut till Bäckebol. Låsa cykeln, slå portkoden, flåsa förbi AO50/Husegeråds avdelningsmöte, snubbla upp för trapporna, för att i slowmmotion slänga mig på stämpelklockan och slå anställningsnumret. JAAAAA, jag hann!! 11:58, hela två minuter till godo!! Av med svettiga kläder, in i duschen, på med nya underkläder, på med gul tröja, på med gräsliga blåa byxor, ut och ner på golvet. Pjuuuhh. Eftersvettningar. Vilket underbart sätt att påbörja en arbetsdag. =)

Inga kommentarer: