onsdag 15 augusti 2007

Full av förväntan

Shit, ÄNTLIGEN är det dags för avresa! Tiiiidigt imorrn bitti kommer Clara å Calle å plockar upp mig å Mickan. Väckarklockan ringer 04:00, knappt lönt att gå å lägga sig, fast å andra sidan är jag van vid att gå upp 04:30 för att stämpla in för det tidiga skiftet på IKEA.

Vi flyger upp till Stockholm å sedan bär det av mot Philadelphia där vi byter flyg till ett med slutdestination Los Angeles =))

Det kommer bli en helt underbar semester, och oj oj oj som jag väntat å längtat. Vi har planerat att stanna 4 dagar i LA för att sedan köra mot San Fransisco, förhoppningsvis blir det en del häftiga stop längst vägen. Efter att par dagar i San Fran flyger vi vidare till Las Vegas där vi bokat boende på ett Casino, rätt ska vara rätt. What happens in Vegas, stays in Vegas, right!? Efter att ha spelat bort lite pengar på enarmade banditer (jag kan ju ingenting om poker eller andra spel så lär hålla mig till maskinerna, hehe) flyger vi tillbaka till LA och dagen därpå styr vi skutan tillbaka till trygga moderlandet.

Jag får lämna en utförlig rapport när jag kommit hem. Likaså gäller avrapportering av den UNDERBARA Way Out West festivalen, bilder och text kommer i början av september.

Är ni avis? Hoppas det? Själv anser jag att jag är mer än värdig en semester som heter duga

Kram å Puss

2 kommentarer:

Svaret sa...

Du är saknad :) hoppas du har det fint! kramkram/Joel

Maria sa...

Jag vill också!!!! Avundsjuk!! Puss och kram