söndag 26 augusti 2007

San Fransisco

Just nu ar klockan 00:30 lordag och vi sitte pa en forfest pa vag att att ga ut. Jag har haft en sjuk resa upp hit langst kusten och det har varit helt underbart. Det tog ca 3 dagar med en massa stop pa outlets och en del njutning langst vagen. Nu har vib redan varit i SF i tva dagar och njutit av Napa Vallyes vinprovningar igar och redwoods och winegarden pch en helt enorm strand idag strax bortanfor golden gate bridge. Jag ALSKAR USA!!

Pa mandag aker vi till Las Vegas och ar dar ett par dagar tills det vankas hemresa. Vill inte lamna detta paradis. Njuter av varje sekund. Manniskorna, naturen och storstaderna ar grynt!!!!!

1 kommentar:

Anna sa...

Hej Cicci! Vilken resa du har gett dig ut på! Hoppas att allt är bra och att du har haft det spännande. Jag har haft sista helgen med Leo i Sverige och skall snart köra honom till Arlanda, sen åker han iväg till England. Allt är iaf mkt starkt och bra med oss, så vi hoppas på att det skall fungera iaf. Leo´s kompis Mårten och hans flickvän Emelie skall flytta till göteborg, han har fått jobb som medicinsk biolog och hon som lärare. Du kanske minns att du träffade dem när vi festade i gbg? De letar febrilt efter bostad. Helst vill de byta sin första hands lägenhet i linköping mot motsvarande i gbg. Om du hör ngt om lediga lyor får du gärna höra av dig!
Vi hörs snart, kram