söndag 6 januari 2008

so it begins


En sådan underbar vecka det har varit!

Fick besök av Hanna och Per på lördagskvällen, dan´ före dan´ före blöta dan´. Trots att Pelle-Plutts tåg blev ruskigt försenat på grund av en älg, så hann vi ändå mysa lite ihop alla tre innan jag gick å lade mig för att jobba morgonpasset på IKEA. Söndagen gick fort. För min del blev det stressigt på jobbet med mycket fixande å många sura kunder, för Per och Hannas del å andra sidan blev det sovmorgon, shopping, och massvis med fika (hela 3 fikapuaser innan klockan ens klämtat 17!). Tre klipska akademiker som vi är, såg vi till att handla inte bara maten inför nyårsafton utan även onyttigheterna inför bakisdagen med stort B, den 1:a januari, redan på söndagskvällen.

Nyårsafton både började och slutade minst sagt perfekt! En underbar mix av lugn, stress och fullständig njutning. Mat i massor, superbt humör på alla festdeltagare, en kalasgó värd, alkohol i mängder, samt nattlig dans. Kan det bli bättre?? I think not!

Dagen efter var inte allt för pjåkg den heller. Vi sov till 13:40 å kom egentligen bara upp ur soffa/säng för att äta frukost samt för att handla pizza. Totalt betade vi av 4 (!!!) filmer under dagen och kvällen. Huvudet hölls på plats och det fanns ingen känsla av illamående, vilket ger nyårsdagen 5 av 5 möjliga rattar.

Tack Hanna (das elch) och Per (Performer) för ett awsome nyårsfirande!! Kyssar i massor till er bägge mina godbitar!

Inga kommentarer: