fredag 23 mars 2007

Dalarna, Gotland, Skåne och löneutbetalning

Dalarna har redan anlänt, Gotland är på väg och Skåne är förutsättningen för att alla tre ska enas. Det blir en härlig helg med en blandning av sol, shopping och alkoholdimma.

Jag talar om underbara Maria som är på besök för att jobba på TUR-mässan, om fantastiska Anna som snart sitter på ett flyg till västkustens pärla, och sist (& minst) om mig själv som agerar värd under denna helg som enligt meteorologen skall förgyllas av strålande sol samt 10-15 grader.

Just nu sitter jag dock på kontoret och låtsas göra alla måsten. Inne i entreprenörsskallen borde det röra sig tankar kring strategiskt smarta val rörande Urban Moments affärsutveckling. Men i själva verket sitter jag istället och gör matematiska uträkningar gällande effektivisering av aktivitet "shoppingrunda light". Aktiviteten är beräknad att gå av stapeln cirka 15:00 och pågå under en timma. För att komma sanningen så nära som möjligt i effektiviseringens tecken gäller det att ta hänsyn till en rad olika förutsättningar så som vind, försenad kollektivtrafik och eventuella störningsmoment i form av spontana besök i affärer som ej finns med i de ursrungliga kalkyleringarna, täckningsfel i betalsystemen, med mera. Opertaion"shoppingrunda light" som berör noga utvalda butiker hoppas resultera i köp av minst en styck underbar topp och en styck ursöt accessoar.


Wish me Good luck



Inga kommentarer: